Praktijk Pura

Anita SchurinkMijn naam is Anita Schurink, ik werk als gediplomeerd (1996) schoonheidsspecialiste in mijn praktijk aan huis te Lelystad. Na veel ervaring te hebben opgedaan bij diverse bedrijven en met verschillende cosmeticamerken te hebben gewerkt, heb ik me in 2011 gespecialiseerd als Dr.Hauschka Therapeute. Ik volg regelmatig kwaliteitscursussen en workshops bij Dr.Hauschka om mijn kennis up-to-date te houden.

Wist je dat alles wat je op je huid smeert ook door je lichaam wordt opgenomen? Dan is het toch vreemd om er zo maar van alles op te smeren?!
Veel cosmeticaprodukten bevatten allemaal twijfelachtige, chemische ingredi├źnten waarvan bewezen is of vermoed wordt dat ze schadelijk voor je gezondheid zijn.

Ik heb daarom gekozen voor een merk dat het anders doet; Dr.Hauschka Cosmetica is een eerlijk, puur en biologisch merk, vervaardigd door mensen met een enorme passie voor hun produkt en ons welzijn.
Het unieke van deze Dr.Hauschka produkten is dat zij de eigen krachten van de huid ondersteunt. Zij neemt de funktie van de huid niet over, maar helpt de huid om op eigen kracht normaal te gaan functioneren, zodat de huid herstelt en in balans komt.

Deze prachtig samengestelde produkten zorgen samen met het unieke Dr.Hauschka behandelingsconcept voor ontspanning, herstel en harmonie in je huid, maar ook in je hele systeem.

Kijk rustig rond op mijn website en neem de tijd om alle informatie te lezen. Als je nog vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je contact met me opnemen.

Graag tot ziens in mijn praktijk!
Lieve groet,

Anita Schurink